tirsdag 3. februar 2009

Kjære landsmenn!

Nå er den her, Grandiosa uten paprika.
En tragedie eller en viktig seier for folket?

I mine øyne er den folkelige Grandiosaen fratatt all verdighet. De kaller den orginal, men vi alle vet at det kun er en orginal Grandiosa. Den med paprika, eller som mange beskriver de røde godsakene på toppen, røde ulumskheter eller pizzaens svar på røde hunder.

Pizzaen skal være på markedet frem til 1.Mai.
Slik vil de sjekke om markedet tar imot pizzaen med åpne armer, om det er verdt og betale han som står og peller paprika av pizzaene og pakker de i eskene for videre salg.

Til dere bedrevitere rundt omkring. Grandiosa har flere smaker, men kun en orginal ;)

Den desidert mest solgte pizza på markedet, den mest populære familiepizza i norsk historie. 11. Februar i det herrens år 1980 kom den ut.
I perioden 1980 til 2005 har det blitt solgt 260 millioner Grandiosapizzaer. Pizza Grandiosa har en markedsandel i Norge på 51 prosent som er rundt 27 millioner Grandiosaer årlig. (kilde: Wikipedia, off course)

JEg bruker mine synske evner og spår grandiosa utne paprika en kort karriere. Noe av sjarmen med den er jo å pirke parika som flyr rundt i rommet. Har gjort det selv, før jeg begynnte og sette pris på paprika.

Grandiosa MED paprika will live on, stornger than ever.

2 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Hehe, kunne ikke vært mer enig :) Kun en orginal grandis, den MED paprika. Den er jo supergod i tillegg. De sies at det er studentmat, for at den er så billig. Men jeg mener det er studentmat, for den er så god!. Go paprika!

Kristoffer sa...

Så sant så sant.
Ikke nok med at den er god, men den MED paprika er også billigere =P