torsdag 27. november 2008

Rosenborg-Valencia

Var så heldig at jeg fikk en gratis billett til UEFA kampen mot Valencia idag, desverre gjenntok ikke RBK bragden som rystet Europa i fjord, der de slo Valencia både hjemme og borte.
Idag ble Valencia ett par nummer for store.. Første omgangen var jo underholdning i massevis fra RBK og i mine øyne så det ut til at Valencia var stresset over hva som skjedde. RBK hadde ballen, men RBK syndromet slo inn. De hadde ballen, de skapte sjanser, men få skudd ble løsnet og sjanser ble ikke satt.
RBK er rett og slett tannløs forran mål, de trenger gebiss og det raskt om de skal kunne vinne kamper.
Tapet var ett faktum etter 70 minutter med stanging og ett Valencia på hugget.
Jeg stod i kjernen sammen med en som ikke har vært på RBK kamp før, jeg introduserte han for den delen av stadion som er mest liv på. Han sa han hadde hatt det morro. Morro ble det også, under hele kampen sang vi og RBK lå jo under og tapte 4-0, men på slutten fikk alle en gi faan mentalitet som ledet til massiv allsang i alt fra DDE til jule sanger som, på låven sitter nissen, engler daler ned i skjul, så gjør vi så. Vi bare hadde det gøy, og stemmningen var god tross ett knusende nederlag, men vi ahr jo minnet fra i fjord og leve på. Ikke bare knuste vi Valencia hjemme og borte, men mange mener også at på grunn av dårlige resultat i hjemmlige serier og at RBK fikk de store lagene i sin CL gruppe til og slite til tider at derfor fikk tre(!!) trenere sparken (correct me if im wrong) Chelsea, Vaencia og Chalke
RBK er alltid en underdog, en løs kannon på Europas skip, enten går det eller så går det så grådig feil også..
Alt i alt en morro kveld, koste meg på kamp.

Ingen kommentarer: