søndag 13. juli 2008

Oh what a beautiful day

Du våkner, solen skinner, fuglene kvittrer.
Helvette for ett leven tenker du "bråker sånn for da".
Du prøver desperat å løfte hodet. Det fungerer, helt til hodet er hevet fra puten, da smeller det skikkelig. Hodet føles som om det er fyllt med sement, kjeften er akkurat like tør som da du var liten og spiste "sandkaker" i bokstavlig form.
Gårsdagen lille utskeielse koster. Det er morro så lenge det varer men, du vet innerst inne at du kan komme til å angre på den lille halv litern fra i går. Skal bare ta en til.
Du reiser deg omsider opp, rommet snurrer lett. Tempo kommer ant på gårsdagens promille, jo høyer jo raskere snurrer det.
Du går til springen og fyller opp ett glass vann. Colaen står kald og klar i kjøleskapet.
Magen hyller deg for den gode tørste drikken vann.
Den har kjempet hardt lenge nå. Slått tilbake all alkohol og den burgeren/kebaben du fortærte i går.
Du setter deg ned, slenger føttene på bordet. Vann glasset står sammens med cola glasset, potetgull skåla står fremme. Helst potet gull uten smak, bare salt og tv'n blir slått på.
Det er søndag, du har ikke noe bedre å ta deg til for øyeblikket.
Du sjekker raskt gjennom sendte og mottatte meldinger og samtaler, klar bane? da er det bare å nyte dagen. Er det sol tar du deg en tur ut med venner.

Alle har vi hatt en slik dag, noen i mer ekstreme former. Vi vet vi vil få svi dagen etter, men en ting er sikkert. Vi gjør det garantert igjen.
Ha en fortsatt fin dag i bakrus (jeg har en mild form i dag, neste gang er jeg kanskje ikke fullt så heldig.)
Lærer aldri

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Hehe, genialt!.. kjenne mæ igjen så jævli. Men du e jo heldi da, du vart jo edru på romme da.. og koin stå opp te potetgull og iskald Cola :) va nåkka ainna å setta på buss, me parfyme og svettelukt på all kanta.. foillsjuk og jævli.. pluss at det va så mang svenga.